FURLA: Če se veselite resnično elegantnih in kakovostnih dodatkov, je FURLA prava za vas

FURLA: Če se veselite resnično elegantnih in kakovostnih dodatkov, je FURLA prava za vas

FURLA: Če se veselite resnično elegantnih in kakovostnih dodatkov, je FURLA prava za vas

Ta italijanska blagovna znamka, ki jo je leta 1927 ustanovila Aldo Furlanetto (od tod tudi ime Furla) v Bologni, se je rodila z italijanskimi kakovostnimi koreninami in velikim značajem.

Sprva je Furlanetto začela kariero kot veletrgovka ženske mode in šele v 70. letih, ko so se njeni otroci pridružili podjetju za rast blagovne znamke.

Takrat se je začela prva zbirka torbic FURLA in njena mreža širitve in prodaje proti Franciji in ZDA.Ročna izvedba, izdelava in občutek za lepoto so nekatere ključne vrednote, ki opredeljujejo pristen in inovativen podpis FURLA, sinonim za italijanski slog z dobrim okusom.

Minimalizem, enostaven za uporabo
Poleg velike zavezanosti mini vrečkam z veliko raznolikostjo barv FURLA minimalizem ni le v velikosti svojih torb, temveč tudi v uporabi barve, saj so te torbica barvite in možno jih je dobiti v prav vsaki barvi.

Večina torbic je ponavadi enobarvnih (razen za določeno kolekcijo, kjer torba prej postane platno), vendar s široko paleto barv: gole, temne tone, "tipična majhna črna torbica", svetle barve, kovinski in seveda mat in bolj nevtralni toni. Skratka, za vsakogar je na voljo torba FURLA, ki je praktična, preprosta in s prisotnostjo.

Kar zadeva materiale, najdemo usnje, blago, kovino in res vrhunska izdelava.

Z veseljem sporočamo, da lahko odslej izdelke FURLA v Sloveniji dobite tudi v naši trgovinici :)

Klikni in se prepričaj: FURLA

 

 

Komentarji

  • http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Online Without Prescription Amoxicillin 500mg Capsules znt.ufgn.myfashion.si.ptw.fw http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

    avicocezefn na

  • http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin No Prescription Amoxicillin 500mg Dosage nkp.lvzp.myfashion.si.xae.em http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

    iteutipan na

Tukaj lahko pustiš in objavip svoje mnenje.

* Zahtevana polja